Laat je eens lekker verwennen met een heerlijke bodyscrub

Bij Dembe Beautysalon kun je sinds kort ook terecht voor een heerlijke bodyscrub. Hiermee kunnen dode huidcellen verwijdert worden, waardoor de huid weer zacht aanvoelt en er gezond uitziet. Naast dat het gezond is, is het ook een heerlijke manier van ontspannen, want zoals de naam het al zegt is het voor het hele lichaam, van top tot teen.

Exfoliant

De basis van een bodyscrub wordt gevormd door een exfoliant. Een exfoliant is datgene dat er voor zorgt dat de dode huidcellen worden verwijdert en dat de huid gereinigd wordt. Voorbeelden van exfolianten zijn:

  • Zout geschikt voor de normale huid. Het desinfecteert en stimuleert de bloedsomloop.
  • Gemalen koffie geschikt voor alle huidtypes. Vooral goed te gebruiken tegen cellulitis. Als extra pluspunt heeft het een liftende werking en helpt het huidkanker voorkomen. Ook kan het aders laten krimpen en is daarom zeer geschikt bij spataderen.
  • Suiker geschikt voor de droge, gevoelige huid.
  • Gemalen amandelen geschikt voor de zeer gevoelige huid.
  • Gemalen haver geschikt voor de gevoelige en jeukende huid.

Huis-aan-huis afspraken

De bodyscrub geef ik in mijn beautysalon in Almere, maar eventueel kom ik ook gewoon bij je thuis zodat je je lekker kunt ontspannen in je eigen sfeer en omgeving.

Een bodyscrub duurt in totaal 1,5 uur. De eerste 30 minuten wordt de voorbehandeling gedaan, vervolgens 30 minuten de bodyscrub zelf en de laatste 30 minuten wordt gespendeerd aan het verwijderen en schoonmaken van de scrub. De totaalprijs voor een complete behandeling is € 65 euro.

Wil je meer weten over de bodyscrub, of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op door te bellen naar 06-10660237 of stuur een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact op.