Ontspannen doe je aan huis met Dembe Beautysalon in Almere

Dankzij Dembe Beautysalon hoef je in Almere en omstreken niet meer weg van huis voor een heerlijke behandeling. De schoonheidssalon heeft namelijk de mogelijkheid om een schoonheidsspecialiste aan huis te laten komen. Genieten was nog nooit zo makkelijk.

Schoonheidsbehandelingen in eigen huis

De schoonheidsspecialiste aan huis neemt alle benodigde producten voor je mee. Van een comfortabele behandelstoel tot een bodywrap, handdoeken en verzorgingsproducten. De specialiste heeft alleen nog warm water en stroom nodig. Ideaal voor degenen die niet de mogelijkheid hebben om van huis te gaan of gewoon van luxe en gemak houden. Alle behandelingen zijn mogelijk. Wil jij heerlijk ontspannen met een gezichtsbehandeling of een bodyscrub? Of val jij liever af tijdens de behandeling met een bodywrap? Ook harsen aan huis is geen probleem.

Geniet op een eigen gekozen tijdstip en locatie van de mobiele beautysalon. Wel is het belangrijk dat de schoonheidsspecialiste genoeg ruimte heeft voor de behandelstoel. De specialist is ongeveer tien minuten eerder aanwezig om de verzorgingsproducten en benodigdheden te installeren. Ook leuk: wij verzorgen tevens kinderfeestjes aan huis.

Kosten schoonheidsspecialiste aan huis

Voor de schoonheidsbehandelingen aan huis worden geen voorrijkosten berekend tot 5 km buiten het adres van Dembe Beautysalon. De kosten daarbuiten bedragen €0,19 per kilometer. De tarieven van de behandelingen vind je terug op deze website. De minimale besteding voor een behandeling bij jouw thuis is €15,00.

Meer weten over de prijzen of behandelingen?
Of wil je een afspraak maken voor een schoonheidsspecialiste aan huis? Neem dan contact met op door te bellen naar 06-10660237 of stuur een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact op